לרשימת הפורומים
תקנון הפורומים

על סדר היום

בהנהלת: דפנה    חיפוש בפורום

התחברות למערכת

הודעה חדשה
מה יש להם לשחקנים האלה? דפנה 10/08/2006 16:39:26

מאיפה היוהרה הזאת? השחצנות הזאת? הם באמת מרגישים כמו כוכבים בשמים, ככה מעל כולם?

זכור לנו הסיפור על דודו טופז שהטריד נשים שעבדו בצוות ההפקה של התוכנית שלו.

זכור לנו הסיפור על חנן גולדבלט שניצל שחקניות שעבדו עמו. בימים אלה מתנהל משפטו והוא מואשם בשש עבירות מין, בהן אינוס. עכשיו אישר בית המשפט המחוזי לפרקליטות להביא לעדות חמש נשים נוספות כדי שיעידו על מעשיו בין השנים 1985-1993. על מעשים אלו כבר חלה התיישנות אך הפרקליטות רשאית להשתמש בעדויות אלו כדי להוכיח שיטה במעשיו.

עכשיו יש סיפור חדש על השחקן זאב רווח. גם הוא נאשם בהטרדה מינית של שחקנית ששיחקה לצדו בהצגה לפני שנה, על פיה הוא שינה את הטקסט כדי שיוכל לגעת בה וכדי שהיא תצטרך לגעת בו במקומות אינטימיים שלא היתה אמורה לגעת בהם.

שתי ידיעות אחרונות אלה היו בוואלה בימים האחרונים.

אז מה, הם יוצאי דופן כי הם מרשים לעצמם בגלל הפרסום, או שהם אינם יוצאי דופן כלל, וזה מושך תשומת לב רק כי הם מפורסמים?

תגובה

שיטת הת יענה gil33 14/08/2006 08:52:59
למגינת ליבי ולצערי הרב, אני מאמין שיש היקף נירחב של אישים מכובדים ומפורסמים שמנצלים את ה"כבוד" שלהם כדי לפגוע בנשים וילדות.   אני לא רוצה להתייחס לשחקן ספציפי כי אין לי את הכלים לבדוק את אמיתות הדברים, אבל באופן כללי אני יודע שגברים במעמד רם מרשה לעצמו לפגוע בנשים שסרות למרותו.  זה היה קיים תמיד,וזה קיים גם כיום,   אני מתפלא על האנשים שמרימים גבה ואומרים: לא יכול להיות שהוא יעשה דבר כזה...אז כן! הם יכולים לעשות דבר כזה,והם עושים דברים כאלה,  אפשר לראות זאת בפורומים שונים על נשים שכותבות על מה שהן עברו.  אפשר גם לראות זאת במציאות היום-יומית, בנות משפחתי וידידות טובות שגם נוצלו וניפגעו ע"י גברים בעלי שררה וכבוד.      אני מקווה שלאור הדיווחים בתקשורת גברים אחרים יחששו מלבצע את זממם בנשים וילדות אחרות, ואני רק מקווה שבתי המשפט לא יקלו ראש בגברים שהורשעו במעשים אלה. (ראו פרשת איציק מרדכי)

תגובה

בת יענה gil33 14/08/2006 08:53:44
והנה עוד חדשות בעניין זאב רווח דפנה 17/08/2006 17:37:05

הארץ מדווח היום כי עוד שחקנית טוענת שהוטרדה מינית ע"י רווח.

כזכור, הראשונה טענה כי הוטרדה לפני שנה במהלך הצגה משותפת כאשר הוא שינה מילים בטקסט ושילב בו הטרדות מיניות מילוליות וגם נגיעות במקומות אינטימיים. השחקנית עזבה את ההצגה ובמקומה באה שחקנית אחרת, וגם היא טוענת כי הוטרדה על ידו באופן דומה. גם היא התפטרה מן ההצגה.

ההערכה במשטרה כי יש די ראיות נגדו.

כזכור, גם הסיפור עם חיים רמון התחיל בצורה מינורית. הוא הכחיש, וממשיך גם כיום להכחיש, אבל כיום מניחה המשטרה כי יש די ראיות נגדו וממליצה להגיש כתב אישום נגדו.

תגובה

ביצת הסלב איילת 18/08/2006 15:42:11

שלום

דעתי בעיניני שחקנים זמרים ושאר סלאב שנזכרים כאבור שנים להתלונן נגדם על

הטרדה מינית בעייתית

מצד אחד דעתי נחרצת על הגברים המנצלים את כוחם על מנת להתעלל בנשים
החלשות מהם

אבל

עולם מקצועות הבוהמה (משחק שירה ריקוד וכולי)
הינו עולם קצת ייחודי היות שמלכתכא זהו עולם מאוד מיני ודרמתי

החזרות הבגדים הקצרי וההדוקים ההתחקכות הבימינית
השעות הרבות בחזרות

גורמת לטישטוש הגבולות של מותר ואסור

והסיבה הכי שמפריעה לי בכל התלונות

הן של התלונות נעשו על ידי נשים שלא התפרסמו ונהפכו להיות מהביצה הסלבית בארץ

לא ראיתי עדין ולא תלונה אחת מאשה מפורסמת שהצליחה לפרוץ לתודעה
למפורסמות שהלכה והתלוננה

כל המתלוננות הן כאלה שלא הצליחו להתפרסם בן רגע

ואולי הן מרגישות נבגדות על זה שהן לא הצליחו להגשים את החלומות שהציבו לעצמן

ועל מחפשות להאשים מישהו בחוסר הצלחה שלהם

תגובה

היי איילת דפנה 18/08/2006 16:01:59

אפשר להסתכל על זה גם אחרת:

את לא חושבת שמלכתחילה יותר קל להם להטריד מינית  שחקנית צעירה ומתחילה מאשר אחת שכבר התפרסמה ולא זקוקה ל'טובות' שלהם?

מצד שני, גם אם זה עולם ייצרי שבו כולם מתחככים בכולם, אם את משווה את זה לצבא, גם שם חיילים וחיילות ומפקדים מתחככים זה בזה, ושם השעות באמת ארוכות, לפעמים גם ימים ואפילו שבועות, אז זה מצדיק הטרדה מינית?

תגובה

ועוד משהו בעניי חיים רמון דפנה 18/08/2006 17:22:54

1. ynet מספר היום כי לאחר שהיועץ המשפטי לממשלה החליט על הגשת כתב אישום נגדו, החליט רמון לוותר על זכות השימוע שלו ולהתפטר מן הממשלה כבר ביום ראשון. הוא עומד להיות מואשם בביצוע מעשה מגונה.

2. nrg מעריב פרסם השבוע עדות של אישה נוספת שטוענת שהוטרדה על ידי רמון.

בכל המקרים האחרונים שהיו לנו בעניין זה: קצב, רמון, השחקן זאב רווח ועוד, תמיד זה מתחיל עם מקרה אחד, שהם מכחישים נמרצות, ואחר כך כשזה מתפרסם מתברר שיש עוד אחת ועוד אחת... בסופו של דבר זה אף פעם לא מקרה בודד בו הם נכשלו.

ובעניין קצב, הארץ הוא היחיד המזכיר היום כי החקירה נגדו נמשכת וכי הוא עומד לפני חקירה תחת אזהרה כשהוא חשוד בעבירה של אינוס, במידה וכפה עצמו על אותה עובדת, או בעילה אסורה בהסכמה במידה ולא היתה כפיה, אלא שעצם יחסי המין אסורים בגלל יחסי עובד ומעביד שהיו ביניהם.

תגובה

ההשוואה לא במקומה תות 18/08/2006 19:26:22

הי דפנה

ההשוואה שלך ממש לא במקום

הצבא חוקק חוקים להפרדה ככל האפשר בין המינים

ומציב אנשים  שמטרתם לטפל בבעיות של הטרדה מינית וכולי

החוקים שם ברורים ביותר

בבוהמה כל האוירה היא מזמינה קירבה מזמינה להיות ביחד להתחככך
מזמינה לבוש מינמלי והרבה מקרים מזמינה סקס סמים ואלכוהול

תגובה

הצג הכל

מערכת הפורומים נבנתה בעזרת מערכת FAKT
אורי עידן, הליקון טכנולוגיות
Get Firefox! אתר זה נבנה לתוצאות מירביות עם דפדפן פיירפוקס.
הורידו את הדפדפן המתקדם בעולם על ידי לחיצה על התמונה בצד ימין